Întinerirea feței timp de o oră. Află de la Dr. Anatolie Taran cum poți arăta cu 10 ani mai tânără.

Odată cu procesul natural de îmbătrânire se lasă pielea și suportul de grăsime subtegumentar se resoarbe. Pentru a arăta mai tânără, pe lângă rejuvenarea pielii trebuie să substitui țesutul adipos care s-a topit. Una dintre cele mai apreciate tehnici în chirurgia plastică este lipofillingul facial. O altă problemă estetică pe care o rezolvă această procedură este umplerea șanțurilor nazolabiale. Aceste riduri îmbătrânesc vizual și crează efectul unui zâmbet trist. 

Ce este lipofillingul facial

Procedura de lipofilling este o intervenție chirurgicală minim invazivă. Se colectează țesut adipos din zona coapselor sau de pe abdomen prin lipoaspirație. De obicei acest lucru se face sub anestezie locală sau totală. Se poate colecta până la 0,5 l de țesut adipos, ceea ce duce la diminuarea zonei problematice (de exemplu, coapsele). Cantitatea extrasă este supusă unui proces de prelucrare înainte de a fi injectată. Țesutul adipos se depozitează în eprubete speciale care se pun în centrifugă 10-15 minute, unde se alege țesutul adipos, plasma și masa eritrocitară. Următoarea etapă este introducerea țesutului adipos în zonele stabilite preoperator. Per ansamblu, lipofillingul durează 1-1,5 ore și este cea mai eficientă metodă de reîntinerire facială. 

Anatolie Taran este unul dintre cei mai buni medici plasticieni din Republica Moldova. El recomandă lipofillingul fiind sigur, iar efectele procedurii durează toată viața. Cel mai bun specialist în chirurgie estetică în Chișinău recomandă lipofillingul în următoarele cazuri:

  • apariția ptozei cutanatei (slăbirea bruscă);
  • deficit de țesut adipos în regiunea nazolabială sau infraorbitară, pomeților;
  • mărirea buzelor, conturul buzelor.

Avantajele lipofillingului facial 

  • scapi de grăsimea din zona abdominală, fese, deoarece extragerea țesutului adipos se realizează prin lipoaspirație;
  • nu rămân cicatrice și edeme;
  • dispar ridurile și cearcănele;
  • obții pomeți frumoși și accentuați;
  • corectezi anumite asimetrii ale feței;
  • rezultatul este pentru toată viața (după injectarea acidului hialuronic efectul scontat durează până la 6 luni, din cauza hialuronidazei - efectul lipofillingului facial cu țesut adipos propriu nu dispare sub efectul acestei enzime);
  • nu există riscuri sau reacții adverse, deoarece țesutul adipos este extras din propriul organism.

Chirurgia estetică în Chișinău garantează că timp de o oră poți arăta cu 10 ani mai tânără. Scapi de ridurile accentuate, uiți de pomeții căzuți și poți mări volumul buzelor fără substanțe străine, toate acestea doar cu o singură procedură minim invazivă – lipofillingul facial.

0 comments on “Întinerirea feței timp de o oră. Află de la Dr. Anatolie Taran cum poți arăta cu 10 ani mai tânără.Add yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *