Îți dorești sâni plini de volum, simetrici, fermi și cu un aspect general armonios?!

marirea sanilor Chisinau Anatolie Taran

Sâni perfecți fermi, frumoși și cu un aspect natural?! Nu mai este un vis, cu ajutorul implanturilor eurosilicone. Astăzi, lupta pentru perfecțiune face ca tot mai multe femei să-și  dorească un aspect fizic mai atrăgător, iar chirurgia plastică aduce rezultate reale.

”Vreau să am un bust generos, la fel ca cel al prietenei mele!”, “Vreau să nu îmi mai fie rușine de faptul că am sânii mici!”, “Vreau să fiu atrăgătoare și să mă îmbrac bine, dar nu pot, pentru că mărimea prea mică a sânilor nu îmi permite.” Acestea sunt doar câteva motive care fac din augmentarea mamară cea mai populară intervenție chirurgicală din lume.

Medicina estetică contemporană permite corectarea tuturor neajunsurilor și obținerea unor rezultate uimitoare, care pot întrece așteptările celor mai sofisticate paciente. Sânii simetrici, voluminoși și frumoși devin o realitate palpabilă. Progresul în domeniul medicinei a creat materiale și dispozitive foarte bine tolerate de către organism, de cea mai înaltă calitate, concepute pentru a păstra aspectul cât mai natural al sânilor.

Augmentarea mamară în Chișinău nu prezintă riscuri pentru sănătate, iar perioada de recuperare este una rapidă. Implanturile eurosilicone sunt selectate împreună cu chirurgul estetician, în conformitate cu starea generală de sănătate și preferințele individuale. 

Starea de spirit și emoțională depinde foarte mult de dragostea față de sine. Orice femeie trebuie să învețe să se iubească și să aibă grijă de propriul corp. Sânii, fiind simbolul feminității, trebuie să fie simetrici, fermi, în armonie cu proporțiile corpului - atunci femeia se simte mândră de  sine și de propriul corp.