Tipuri de tratament pentru riduri faciale

Terapia de contur a ridurilor faciale cu acid hialuronic

Atunci când este vorba de imaginea și frumusețea noastră, atât medicii, cât și pacienții sunt în căutarea celor mai revoluționare metode de tratament. Înlăturarea ridurilor faciale este visul oricărei femei. În lumea îngrijirii pielii, produsele cosmetice moderne vin și pleacă.

Cercetările arată că acidul hialuronic nu este doar o tendință, dimpotrivă,
este unul dintre cele mai bune ingrediente pentru îngrijirea pielii.

Se știe că acesta are un efect puternic hidratant, anti-aging și de umplere a ridurilor. Pielea noastră poate păstra un aspect hidratant mult timp, însă pe măsură ce îmbătrânim își pierde această capacitate. Rezultatul este o pierdere vizibilă de fermitate, fiabilitate și elasticitate. Cu ajutorul unei operații estetice sau prin intermediul injectării cu acid hialuronic putem stopa îmbătrânirea.

Metoda de folosirea este prin injectarea în derm pentru obținerea rezultatelor mult dorite. Injectările cu acid hialuronic sau grăsime sunt folosite pentru a îmbunătăţi aspectul pielii. Ele pot ajuta la umplerea ridurilor faciale, ale cutelor şi ridurilor, a obrajilor scobiţi, în augmentarea buzelor, în tratamentele de înfrumusețare, în corecția cearcănelor, în biorevolumetrie facială și în augmentare zigomat. Fiind folosit de către chirurgii plasticieni de mai bine de 15 ani este un procedeu bine cunoscut în domeniul esteticii. Pacienții pot fi atât femeile, cât și bărbații cu vârsta cuprinsă între 25-55 de ani.

Injecțiile cu acid hialuronic sunt un truc de înfrumusețare cu efecte imediate

Ridurile adânci ale feţei sau ale pleoapelor, cauzate de muşchii foarte activi sau de pielea slăbită, pot fi tratate mai eficient prin intermediul chirurgiei cosmetic, cum ar fi liftingul facial sau al pleoapei.

Urmărind principiile naturaleței și minimei invazivități, biorevolumetria facială reprezintă cea mai modernă metodă de anti-aging facial. Prin biorevolumetrie facială se obține un aspect armonios al feței bazat pe un balans natural între toate structurile faciale. Lupta cu ridurile nu este atât de complicată, iar cu sprijinul unui medic estetician bun ai toate șansele să obții rezultate formidabile.

Conceptul inovativ constă nu numai în refacerea volumetrică datorită acidului hialuronic, ci și stimularea și regenerarea țesutului adipos subcutanat și a dermului profund prin stimularea celulelor stem adipoase. Cele mai utilizate tipuri de substanţe injectabile sunt acidul hialuronic şi grăsimea.

Tratamentul ridurilor cu acid hialuronic este apreciat, deoarece are un efect rapid. Pacienta își poate relua activitatea aproape imediat după procedură, iar perioada post-terapie este scurtă de maximum 24-48h. Comparativ cu alte procedee de terapie estetică, acidul hialuronic are un efect imediat.

Înlăturarea ridurilor faciale este extrem de ușoară prin acest procedeu, iar terapia este spectaculoasă pentru pacient. Cel mai important avantaj este că tratamentul ridurilor cu acid hialuronic nu afectează expresivitatea facială, comparativ cu injectarea toxinei botulinice.

Nu există contraindicații și nici efecte secundare.

După injectarea cu acid hialuronic, expresia facială nu își pierde din farmec, ci doar sporește armonia facială. Un avantaj extraordinar al unui tratament pentru riduri cu acid hialuronic este faptul că poate fi aplicat exact în zonele în care este cea mai mare nevoie de el. Pentru umplerea ridurilor este un produs anumit, pentru augmentarea buzelor alt produs – și acesta este farmecul acestei terapii. Pentru rezultate de top este nevoie de un chirurg plastician competent și de un produs acreditat.

Unicul dezavantaj al acestui tratament este faptul că acidul hialuronic de reabsoarbe. Într-un număr foarte mic de cazuri, persoana injectată poate să nu tolereze produsul. Efectul tratamentului pentru înlăturarea ridurilor faciale cu acid hialuronic poate dura până la 12-18 luni, se poate reinterveni și mai devreme dacă este cazul de o corecție suplimentară.

 

Articole similare: