Procedura de liposucție – scapă de surplusul de țusut adipos

Multe persoane au căzut în plasa pseudo-specialiștilor în nutriție, medicamentelor pentru slăbit sau dietelor populare, mânați de o singură dorință - să scape mai repede de kilogramele pe care le au. Chiar dacă au cheltuit sume imense pentru diverse diete personalizate sau proceduri minune, așa și nu au obținut niciun rezultat. De ce? Pentru că nu au avut voință și nu au apelat acolo unde trebuie. Dacă ai încercat de toate, dar nimic nu te-a ajutat, atunci trebuie să apelezi la un chirurg estetician bun. Mai exact, poți scăpa de grăsimea nesănătoasă prin liposucție.

Scapă de stratul de grăsime deranjant

Așa se face că o singură intervenție le depășește în rezultat pe cele enumerate mai sus. Este vorba despre operația de liposucție. Mai este numită în domeniul medicinii estetice și lipoaspirație sau liposculptură.

Prin această metodă chirurgicală sunt îndepărtate depozitele adipoase. Cel mai frecvent acestea se acumulează în zone precum:

  • abdomen
  • șolduri
  • coapse
  • fese
  • genunchi
  • brațe
  • gât (gușă)
  • față
  • gambe

Zonele în care grăsimea s-a situat pe proeminențele osoase nu pot fi supuse liposucției. Asta pentru că acestea conțin vase și nervi semnificativi.

Liposucția necesită o pregătire minuțioasă

Înainte de a apela la operația de lipoabsorbție trebuie inițial să muncești de sine stătător. Motivația va porni de la faptul că îți dorești să arăți bine și să fii mereu în formă. Începe mai întâi de toate cu adoptarea unui mod sănătos de viață - un regim alimentar corect și echilibrat, condimentat cu exerciții fizice.

Abia atunci când vei ajunge la greutatea aproape ideală, poți veni la o consultație pentru liposucție abdominală, liposucție coapse sau liposucție brațe.

Cum are loc remodelarea corporală prin liposculptură?

În funcție de zona din care se va extrage grăsimea, se fac incizii fine de aproximativ 3-4 mm. Prin acestea sunt introduse niște canule speciale unite la un dispozitiv de aspirație. Odată conectat, este înlăturat țesutul gras aflat sub tegument.

Perioada de internare postoperatorie este foarte scurtă, maxim 2 zile. Imediat după operație nu vei putea face mișcări bruște sau complexe, dar este recomandat să faci mișcări ușoare. La activitățile de odinioară vei putea reveni abia peste 2 luni. În primele 6 luni este interzisă expunerea la soare.  

Liposucția are puține complicații

Complicațiile apărute de pe urma acestei intervenții sunt limitate sau practic nu există. În primele săptămâni, în zona de unde a fost extras țesutul adipos, se vor simți dureri suportabile, pot apărea hematoame, zona va fi un pic umflată.

În cazuri excepționale pot apărea infecții, hemoragii sau pierderi excesive de lichid. Toate acestea se aduc la cunoștința pacientului înainte de intervenție.

Liposucția îmi poate schimba viața?

Nu doar viața, dar și pe tine te va schimba garantat. Pentru unii lipoaspirația nu este doar un moft, dar o necesitate. O necesitate amânată mereu din diverse cauze. Banii sunt mereu insuficienți, nu ai încredere într-o asemenea procedură minune sau nu primești încurajarea necesară din partea persoanelor apropiate.

Tu din ce cauză amâni o asemenea intervenție, atât de necesară pentru tine?

Acționează azi. Viața e una, iar tu trebuie să-ți iubești tot corpul, nu doar parțial. Remodelează-ți corpul pentru tine, pentru a te iubi mai mult și pentru a păși cu încredere spre toate începuturile pe care ți le-a pregătit destinul.

Pentru mai multe detalii apelează la numărul de telefon +373 79 432 776 sau programează-te la o consultație.