Articole de presă

chirurgie plastica marirea sanilor

Frumusețea naturală a fost apreciată din toate timpurile, însă, pentru a accentua și pune în evidență anumite trăsături corporale, e nevoie, uneori, de intervenția unor instrumente mai puțin naturale. Chirurgia estetică deține cele mai puternice instrumente pentru a evidenția frumusețea fiecăruia.

chirurgie plastica si reparatorie

Chirurgia estetică constă din mai multe proceduri destinate diferitor părți ale corpului, având ca scop modificarea acestora conform dorințelor clientului. Prof. Doctor Anatolie Taran oferă o gamă largă de servicii de chirurgie plastică, încercând totodată să aleagă...

blefaroplastie superioara si blefaroplastie inferioara

Una dintre cele mai populare operații estetice este blefaroplastia — intervenție chirurgicală ce presupune modificarea formei pleoapelor. Atât femeile, cât și bărbații apelează la ea, pentru a întineri și a-și însenina privirea.

operatie plastica abdominoplastie

Fiecare își dorește un abdomen plat, bine lucrat și lipsit de "colăcei".  Există, totuși, situații când ai în spate multe tentative nereușite și un tablou complet diferit de cel ”ideal”, în asemenea cazuri, pentru a obține un abdomen ideal...

operatii estetice pentru barbati

Dacă acum câțiva ani pacienți ai clinicilor de chirurgie estetică erau în mare parte femei, se pare că standardele societății și-au pus amprenta și pe bărbați, în ultima vreme, numărul celor care apelează la chirurgia estetică ...

marirea sanilor chisinau pret

Intervențiile cu implant mamar în Chișinău sunt procedurile cele mai solicitate dintre toate tipurile de operații plastice. Iată de ce industria producătoare de implanturi, dar și chirurgia estetică...

lipofilling facial chisinau

Ce vezi în oglindă nu corespunde cu imaginea visurilor tale?! Peste ani, producția de colagen și țesut adipos scade, pielea se relaxează, iar fața...

mastectomie profilactica chisinau

Când auzi cuvântul „profilactic” cu greu îl poți asocia cu o operație estetică. Și, totuși, să știi că există operații plastice cu efect de prevenție. Este vorba despre mastectomie...

impalnturi mamare chisianu

Oricare ar fi cauza, nemulțumirea de aspectul și forma sânilor este cu siguranță unul dintre motivele pentru care femeile apelează la un chirurg estetician.

Procedura de lipofilling in Chisinau

Deși nu este tocmai o procedură de chirurgie estetică facială, lipofillingul poate fi executat doar de un plastician cu experiență și doar într-o clinică acreditată.

blefaroplastie chisinau

Senzația de ochi triști, îmbătrâniți, asimetria pleoapelor, pungile de sub ochi sunt doar câteva dintre problemele care aduc oamenii în cabinetul chirurgului plastician, pentru a efectua o blefaroplastie.

alegerea implantelor mamare

Senzația de ochi triști, îmbătrâniți, asimetria pleoapelor, pungile de sub ochi sunt doar câteva dintre problemele care aduc oamenii în cabinetul chirurgului plastician, pentru a efectua o blefaroplastie.

augmentare fese cu grasime proprie

Majoritatea își doresc nu doar sculptarea, dar și ridicarea feselor, în esență un fund bombat rapid, cu efort minim și fără a crește în volum mușchii picioarelor, iar acest efect este posibil doar prin intervenție chirurgicală.

удаление жира на животе

Все чаще люди говорят о лишнем весе не как об эстетической проблеме, а как о болезни. И все это неспроста, ведь одобрять разные комплекции одно, а вот очевидный лишний вес уже медицинская проблема...

liposculptura

Te-ai privit vreodată obiectiv și ți-ai dat seama că vrei o figură mai echilibrată? Din fericire, trăim în 2021, iar chirurgia plastică în Moldova a ajuns deja la nivelul care permite remodelarea corporală la preț adecvat, fără riscuri majore și cu rezultate uimitoare.

operatii plastice

Operațiile plastice devin tot mai populare și mai populare în lume, dar și în Moldova. Deși se crede că progresul ajunge mai dificil la noi, acest lucru nu este aplicabil pentru clinicile private și chirurgii plasticieni ce investesc timp și resurse în creșterea profesională.

remodelare corporala

Chirurgia estetică în Moldova este la un nivel excelent! Tot de ce ai nevoie pentru o transformare rapidă a corpului este un doctor de încredere și procedurile corect alese. Ce opțiuni ai? Afli în următoarele rânduri.

remodelare corporala

Chirurgia estetică a evoluat enorm în ultimii douăzeci de ani, chiar și în Moldova. Începând cu intervenții relativ minore, precum mărirea buzelor cu acid hialuronic, până la operații ce reprezintă o schimbare mai drastică – remodelare corporală.

remodelarea urechilor

Indiferent ce ar susține unii, aspectul fizic este important – pentru părerea de sine sau relațiile interumane, la serviciu și în viața personală. Din păcate, nu toți sunt mulțumiți de unele aspecte ale corpului, precum urechile.

chirurgie-faciala

Chirurgia plastică a ajuns la un nivel impresionant în ultimele decenii, lucru pe care mulți îl pun pe seama dezvoltării rețelelor de socializare și influenței media asupra viziunilor umane despre frumusețe.

remodelare corporala chisinau

Procedurile incluse în conceptul de remodelare corporală pot ajuta persoanele ce suferă de asemenea probleme să-și ajusteze forma corpului.

remodelare corporala chisinau

Eliminarea pielii lăsate după un proces de slăbire poate fi dificilă. Masajul sau folosirea unor produse cosmetice poate ameliora situația, însă pentru obținerea unor rezultate excelente, doar anumite proceduri de remodelare corporală pot aduce schimbări cu adevărat vizibile.

chirurg plastician moldova

Dacă crezi că ai nevoie de proceduri plastice şi eşti în căutarea unei clinice estetice în Chişinău, însă nu ştii cum să alegi un estetician de calitate, îţi explicăm detaliat, în acest articol, cum trebuie să fie un bun chirurg estetician.

remodelare faciala

 Blefaroplastia – intervenţia chirurgicală de „întinerire” a ochilor (pleoapelor) se adresează tuturor persoanelor care, odată cu înaintarea în vârstă sau datorită predispoziției genetice, au un exces de ţesut la nivelul pleoapelor.

augmentare mamara moldova

Ai inhibiții legate de forma și mărimea sânilor tăi? Pe lângă frumusețea interioară cu care este înzestrată femeia, exteriorul contează la fel de mult. Astfel că, tot mai multe femei visează la un bust generos, senzual, care să atragă priviri, să ofere încredere în sine și în propriul corp, dar care să-i și păstreze aspectul tânăr, pentru că sânii sunt simbolul feminității.

buze augmentate

Multe proceduri cosmetice devin populare peste noapte și sunt date uitării la fel de repede. Augumentarea buzelor, însă, nu este unul dintre aceste trenduri trecătoare.Unde există cerere, există ofertă, așa că interesul pentru această procedură a crescut exponențial în ultimele decenii.

operatie estetica la urechi

Trăim într-o epocă în care aspectul fizic și atitudinea față de propria înfățișare contează mai mult decât oricând. Dacă și tu îți dorești să ai urechi perfecte, este absolut vital să te informezi înainte de o intervenție chirurgicală. Vezi ce mituri despre otoplastie există....

corectia gambelor

Da, corecția gambelor este o procedură mai puțin cunoscută în Moldova. Unele persoane află despre aceasta navigând pe internet sau atunci când își programează o consultație la un chirurg plastician. Dar, uite, că chirurgia estetică este...

remodelare corporala prin liposuctie

Orice persoană are nevoie de îngrijire și de încredere în sine. Lipoaspirația este o procedură modernă, la care apelează tot mai mulți pentru a reveni la un corp perfect și armonios, acoperind imperfecțiunile trupului.

reducție mamară

Reducerea glandelor mamare este o operație de reconstrucție, prin care se realizează micșorarea volumului sânilor și repoziționarea elementelor anatomice ce suferă cu timpul procesul de ptoză. Cu alte cuvinte...

remodelare corporala chisinau pret

Este un lucru natural ca sarcina, nașterea și hrănirea ulterioară să lase urme pe corpul unei femei. Indiferent de vârsta mamei, corpul suferă anumite modificări, ce nu pot fi corectate atât de simplu...

body-jet evo in chisinau

Liposucția este una dintre operațiile chirurgicale pe care le cunosc toți și cea mai eficientă procedură de slăbire. Pentru cele mai bune rezultate este...

interventia de reconstructie a sanilor chisinau

Reconstrucția mamară are scopul de a restabili forma sânului după intervenția chirurgicală de extirpare a glandei mamare afectate de cancer. Nici o bătălie nu trece fără pierderi...

tipuri de implanturi mamare

Augmetarea mamară, ori intervenția chirurgicală de mărire a sânilor este una dintre cele mai solicitate operații plastice din lume.

lipolifting

Corecția feselor cu folosirea materialelor biologice proprii devine o intervenție tot mai populară în chirurgia plastică datorită efectului dublu.

marirea sanilor moldova

Deși tot mai mulți bărbați apelează la chirurgia plastică estetică, femeile rămân a fi mai intens interesate de intervențiile chirurgicale de corecție și înfrumusețare. Uneori femeile se lasă influențate de de părerea oamenilor din jur.

abdomnioplastie

Abdominoplastia este o operație plastică indicată pacienților care la nivelul jumătății inferioare a abdomenului au un exces de grăsime și piele ce nu pot fi îndepărtate prin regim dietetic sau exerciții fizice, indiferent de efort.

cosmetic surgery in moldova

The area of cosmetic surgery is on the rise in the last decade. As far as the quality has gone up, the prices are still reasonable, though. However, it is vital for the patients to choose a good clinic and a great doctor for the needed procedures.

remodelarea mamara

Operația pentru micșorarea sânilor, mamoplastia de reducție sau, mai simplu, reducția mamară, după cum mai este numită, pare să fie un scop diametral opus dorințelor femeilor, nu? În special în ultimele decenii formele voluptoase, pline sunt la modă, de ce și-ar dori cineva o reducție mamară?

reconstructie mamara

Majoritatea oamenilor cunosc despre procedura de augmentare mamară, unii chiar au auzit de mastectomii (atât cu scop de tratament, în cancer diagnosticat, cât și profilactic, la persoanele cu profil genetic periculos), dar puțini înțeleg cât de complexă poate fi intervenția de reconstrucție mamară.

micsorarea-sanilor

Cum se face că atâtea femei caută să-și pună implanturi mamare și să-și mărească bustul, în timp ce altele, din contră, ar vrea să aibă sâni mici? De ce ar vrea unele reprezentante ale sexului frumos să renunțe la formele proeminente? Sânii mari aduc cu sine câteva momente mai puțin plăcute.

remodelare corporala femei

Chirurgia plastică este o temă controversată în întreaga lume. Este sau nu necesară, rezolvă ea probleme pur estetice sau totuși joacă și un rol funcțional, merită sau nu? În general, fobiile (frecvent nefondate) creează prejudecăți, dar care este, totuși, adevărul?

lipoaspiratia gleznelor

Picioarele frumoase au fost mereu un punct forte pentru aspectul unei doamne. Cu atât mai triste sunt cazurile în care femeile active, ce au grijă de felul în care arată, nu reușesc să obțină o formă ideală

lifting-facial

Ei bine, atât ridurile care abia se conturează, cât și semnele mai evidente de îmbătrânire (pierderea fermității pielii și ștergerea conturului facial) au soluții – cel mai bun chirurg plastician, o clinică bine dotată și o doză serioasă de informare.

chirurgia obezitatii anatolie taran
reductie mamara

Prin operația estetică de reducție mamară, numită și mamoplastie de reducere, se realizează cu succes efectul de micșorare a sânilor extra-voluminoși, îmbunătățind totodată forma acestora, frecvent căzută inițial.

lifting facial

Ridurile adânci ale feţei sau ale pleoapelor, cauzate de muşchii foarte activi sau de pielea slăbită, pot fi tratate mai eficient prin intermediul chirurgiei cosmetice, cum ar fi liftingul facial, care, dacă e cazul, poate fi combinat cu blefaroplastie.

Operatie abdominoplastie in Moldova

Te numeri printre persoanele care nu reușesc să reducă din volumul abdomenului chiar și în urma exercițiilor fizice intense? Alege o soluție simplă - abdominoplastia!

Operatie de labioplastie in Moldova

Femeile au fost preocupate mereu de aspectul lor. O procedură foarte populară în rândul doamnelor și domnișoarelor este operația de labioplastie. Unele femei au nevoie de proceduri de îmbunătățire a organelor genitale sau de întinerire pentru a fi mai împlinite cu ele însuși.