Corecția gambelor – simplu, sigur și garantat

Corecția gambelor este o procedură mai puțin populară în țara noastră. Unii află de o asemenea intervenție atunci când au mai fost pe mâna unui medic plastician sau abia atunci când se informează despre chirurgia plastică.

Nu-ți mai ascunde picioarele, a venit timpul să le dezgolești!

De cele mai multe ori armonia dintre picioare și partea superioară a corpului se datorează gambelor. Anume acestea creează acel aspect proporțional. În cazul unora volumul gambelor este prea mic, din acest motiv încearcă mereu să ascundă acest neajuns. De altfel, din altă categorie fac parte acele persoane ale căror gambe sunt prea groase. În cazul lor grăsimea este depozitată excesiv în partea inferioară a gambelor.

Drept rezultat se confruntă cu o formă inestetică a corpului. Pentru a putea fi corectate aceste mici neajunsuri, se apelează la anumite intervenții chirurgicale. Cel mai des - la cea de corecție a gambelor sau de implant în gambe.  

Cine apelează la o asemenea intervenție?

Intervenția este predestinată atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Apelează persoanele care au gambele asimetrice (din naștere sau căpătate de pe urma unor boli sau traumatisme) sau cele care își doresc o îmbunătățire estetică a picioarelor.

Corectarea gambelor poate fi făcută prin mai multe metode:

  • Injectarea acidului hialuronic
  • Injectarea grăsimii proprii
  • Implant din silicon
  • Liposucție gambe

Dacă ne referim la primele 2 proceduri, la acestea se apelează dacă se dorește modelarea unei anumite zone a gambei. Efectul este temporar și se face sub anestezie locală, generală sau rahianestezie.

Implant din silicon – o soluție rapidă, fără consecințe nefaste

Pentru a umple gambele subțiri și a le da o formă armonioasă se apelează la o soluție bine cunoscută – implant din silicon. Acesta e creat special pentru zona gambelor. Imită forma mușchilor gambei și are un aspect natural.

În mod practic, implanturile se plasează în zona internă a gambelor printr-o incizie în pliurile din spatele genunchiului. În anumite situaţii se pot introduce şi implanturi în zona de exterior a gambei.

Rezultatul este o gambă bine definită în proporție cu restul corpului. Operația se efectuează sub anestezie generală, în mai puțin de o oră.

Grăsimea excesivă din gambe poate fi înlăturată prin liposucție

Liposucția gambelor se face în cazul în care pacientul este nemulțumit de gambele mult prea proeminente. Grăsimea adunată inestetic este pur și simplu aspirată în mod delicat. Intervenția necesită pricepere și atenție. În final gambele au o formă mai mică, frumos reliefată și armonioasă.

După operație este obligatoriu ca timp de 4-6 săptămâni să fie purtați ciorapi speciali.

Mai multe informații la acest subiect ți le pot oferi cu drag la o consultație. Te aștept!

Pentru mai multe detalii contactează-mă