Brahioplastia – uită de excesul de piele de la nivelul brațelor

Zece ture de ridicare greutăți, pauză, iar după mai repetă încă o dată! Cam acestea sunt indicațiile antrenorului de la sala de sport, atunci când îți propui să-ți remodelezi brațele. Dacă te impui, vei reuși, doar că odată cu înaintarea în vârstă sau slăbirea bruscă aspectul brațelor se schimbă. Pielea pierde din elasticitate, se întinde și se mișcă alert la orice mișcare a brațelor. Ea poate fi înlăturată prin brahioplastie - intervenția pentru care vârsta nu e un impediment.

Scapă de aripioarele inestetice care atârnă de brațe

Brahioplastia este o intervenție chirurgicală prin care este eliminată pielea care atârnă în zona brațelor. Este o operație minim invazivă și este destinată oricăror persoane care-și doresc brațe tonifiate.

Excesul de piele și de grăsime de pe brațe poate apărea din mai multe motive. Un motiv ar fi îmbătrânirea. Odată cu înaintarea în vârstă pielea devine mai sensibilă și pierde tot mai mult din elasticitate. Din această cauză pielea și țesutul celular subcutanat se lasă.

Zona brațelor este una predispusă pentru acumularea grăsimilor. Iată de ce, în momentul în care are loc o scădere masivă a masei corporale, țesutul moale al brațelor devine lax.

Procedura de lifting al brațelor este o metodă care reprezintă o soluție eficientă pentru a elimina disconfortul provocat de pielea în exces.

Tipuri de brahioplastie

Intervenția de remodelare a brațelor poate fi efectuată nu doar datorită motivelor de mai sus. Chiar dacă nu se confruntă cu mari probleme, multe persoane recurg la brahioplastie pentru a căpăta o îmbunătățire estetică.

În funcție de caz este determinat și tipul intervenției potrivite. Acestea sunt:

  • Brahioplastie cu cicatricea transversală – acest tip se aplică atunci când pacientul are un exces minim de piele. Se recurge de fapt la procedura de liposucție a brațului
  • Brahioplastie pe toată lungimea brațelor – este eliminată pielea și țesutul gras, începând cu axila până la cot
  • Brahioplastie extinsă – pe lângă zona brațelor procesul de înlăturare a excesului de piele continuă și pe lateralul toracelui

În mai puțin de 3 ore capeți mult doritele brațe uniforme și ușoare

Procedura de lifting pentru brațe durează între 2-3 ore, sub anestezie locală sau generală. Dacă se recurge la anestezia locală poți pleca acasă chiar în ziua intervenției. Respectiv, în cazul anesteziei generale trebuie să rămâi sub supraveghere medicală timp de 24 de ore.

În prima săptămână de după operație vei avea umflături la nivelul brațelor. Acestea însă se vor diminua dacă vei ține brațele ridicate și vei purta niște mâneci compresive.

În mai puțin de o lună vor începe să se vindece și cicatricile. Inițial vor avea o culoare roșietică pronunțată, dar mai târziu aspectul lor se va îmbunătăți.

Vizibilitatea acestora depinde în mare parte de medicul care îți va face intervenția. Tehnica chirurgicală corectă este cheia spre un rezultat estetic reușit.

Îți garantez un rezultat pe măsura așteptărilor tale, mai exact, un aspect întinerit pentru brațele tale. Te aștept la consultație.

Pentru mai multe detalii contactează-mă

Articole similare: