Augmentarea mamară – sâni frumoși cu aspect tonifiat

Tot ce trebuie să știi despre operația de augmentare mamară, cu aplicarea implanturilor mamare

Augmentarea mamară sau mamoplastia reprezintă un procedeu chirurgical prin care se îmbunătăţeşte forma şi mărimea sânului unei femei. Aceasta implică introducerea implanturilor mamare sub țesutul mamar sau sub mușchii pieptului. Mărirea sânilor în Chișinău nu mai este un vis, ci o realitate cât se poate de sigură. Pentru unele femei, această operație este un moft, în timp ce pentru altele este o intervenție chirurgicală indispensabilă.

Consolidarea sânilor este una dintre cele mai eficiente operații pentru corectarea asimetriei neregulate a sânilor.

Alegerea unui chirurg plastician este o decizie importantă, siguranța fiind un factor decisiv în luarea deciziei de efectuare a operației de augmentare mamară. Modernitatea a adus cu sine schimbări proeminente și dezvoltare continuă, așadar este mai ușor ca oricând să obții rezultatul dorit. Conturarea corpului poate atinge perfecțiunea maximă. Fie dorești o curbă mai voluminoasă, fie o creștere a volumului sau doar o accentuare a formei. Cel mai bun chirurg plastician din Chișinău îți vine în ajutor, cu sfaturi prețioase, consultație minuțioasă și rezultat garantat.

De ce femeile apelează la augmentarea mamară?

Femeile apelează tot mai des la intervenții chirurgicale estetice. Frumusețea a devenit un atu important, pentru care se luptă cu toate armele disponibile. Indiferent de durere, frică sau lipsa completă a siguranței, acestea optează pentru operația de mărire a sânilor. Din perspectiva chirurgului plastician, scopul final este de a crește proporțiile naturale, de a crea un profil mamar simetric, mult mai plăcut din punct de vedere estetic. Augmentarea mamară este adaptată pentru a satisface nevoile individuale ale femeilor.

Alte motive ar fi:

 • restaurarea formei sânilor pierdută după sarcină și alăptare
 • căpătarea unui sentiment de încredere în sine
 • căpătarea unei armonii corporale în cazul unor șolduri și forme generoase
 • îmbunătățirea imaginii de sine
 • corectarea deformărilor
 • corectarea asimetriei neregulate a sânilor
 • implanturile mamare oferă volum și îmbunătățesc forma sânilor

Care sunt tipurile de implanturi mamare?

Implanturile mamare sunt de două tipuri:

 • Implanturi mamare rotunde
 • Implanturi mamare picătură

Implanturile mamare rotunde sunt similare sânului natural. Implanturile sunt biocompatibile cu organismul, nu provoacă afecțiuni oncologice și nici reacții adverse. Siliconul la palpare este absolut identic cu un sân natural. Implantul mamar rotund este recomandat domnișoarelor tinere care nu au născut și nu au alăptat.

Implantul anatomic sau în formă de lacrimă este ultima noutate în domeniul de augmentare mamară. Este recomandat femeilor care au deficit de țesătură glandulară. Implanturile au rigiditate, își păstrează forma. Se introduc prin tehnici contemporane și nu prezintă risc pentru sănătatea femeii.

Chirurgie estetică în Chișinău

Chirurgul estetician te ajută să faci alegerea potrivită în funcție de proporțiile existente și de rezultatele analizelor medicale. Mărimea pe care o alegi depinde de dimensiunea existentă a sânilor, de obiectivele personale și de recomandările chirurgului. Înainte de intervenție pacienta este supusă unei examinări riguroase. Aceasta include:

 1. ultrasonografia glandei mamare sau, în cazul pacientelor care au născut sau după 35 de ani;
 2. se efectuează mamografia;
 3. investigarea obligatorie a mamologului;
 4. investigațiile: biochimia, coagulograma, timpul de coagulare, prolactina – indică schimbările în glanda mamară. După operația estetică pacienta este supravegheată cu atenție timp de 3-4 zile în staționarul clinicii.

Pentru mai multe detalii contactează-mă

Articole similare: