Despre metode sigure și eficiente de mărire a buzelor

Mărirea buzelor este o intervenție tot mai populară în cosmetologie și chirurgia estetică. Buzele pline, simetrice sunt visul multor femei. Augmentarea buzelor este o procedură cosmetică ce conferă buzelor mici și subțiri mai mult volum și senzualitate. Metodele de mărire a buzelor sunt multiple. Două dintre cele mai populare metode de mărire a buzelor sunt augmentarea buzelor cu acid hialuronic și metoda Bulhorn.

Mărirea buzelor cu acid hialuronic

Mărirea buzelor prin injectarea acidului hialuronic, efectuată corect, oferă un aspect balansat buzelor (prin injectări de acid hialuronic se corectează și micile asimetrii). Acidul hialuronic calitativ se distribuie uniform şi uşor, oferind volum şi un aspect catifelat al buzelor. Singurul inconvenient este caracterul temporar (de la 6 luni până la 1 an), deoarece acidul hialuronic are un ”inamic” natural - o enzimă care îl degradează treptat.

Această procedură este indicată atât pentru femei, cât și pentru bărbați care doresc buze mai voluptoase, dar care păstrează, în egală măsură, un efect natural, hidratant. În cazul măririi buzelor cu acid hialuronic forma nu se modifică radical, doar se îmbunătățește conturul. Rezultatul trebuie să fie unul armonios, în conformitate cu geometria feței.

Foarte importantă, în această ordine de idei, este calitatea acidului hialuronic.

Acesta trebuie să fie constituit 100% din produs pur, fără adaosuri sau produse sintetice. Produsul trebuie să fie înregistrat în cadrul FDA (Food and Drug Administration) - Agenţia americană pentru alimente şi medicamente. De asemenea, produsul injectabil trebuie să fie verificat la Agenția națională de înregistrare a produselor farmaceutice sau cosmetologice. Medicul trebuie să elibereze un act oficial al calității produsului și certificatul de înregistrare.

Pentru un confort maxim, în timpul efectuării unui contur cu acid hialuronic se aplică anestezie locală, inclusiv pentru pielea sensibilă. Imediat după injectare buzele sunt ușor inflamate, dar trece în câteva zile. Acidul hialuronic capătă o consistență egală cu cea a buzelor și recuperarea postoperatorie este rapidă. Fiind o procedură complexă, nu trebuie să fie efectuată de un simplu cosmetolog. Mărirea buzelor în Chișinău poate avea urmări și consecințe neplăcute, pot apărea hematoame, infecții etc. Din acest motiv, pacientul trebuie să meargă la cel mai bun chirurg plastician pentru a evita ulterioare intervenții de remodelare, ce include extirparea și poate fi mult mai complexă.

Mărirea buzelor permanent în Chișinău

Augmentarea buzelor a fost o intervenție luxoasă de-a lungul anilor. Era o procedură foarte costisitoare și inaccesibilă. Astăzi, datorită tehnicilor noi, nu mai este atât de complicat să obții un zâmbet demențial.

O metodă permanentă de mărire a buzei superioare este metoda Bulhorn.

Ea este indicată pentru cei care sunt sigură că vor mărirea buzei superioare pentru totdeauna, fără a recurge la injectări periodice de acid hialuronic, precum și pentru cine nu are posibilitate să mai facă o mărire a buzelor cu acid hialuronic. Operația se efectuează cu anestezie locală, în stare conștientă. Inițial se realizează desenul sau schița rezultatului, pentru a micșora distanța dintre regiunea nasului și a buzei superioare. Se elimină surplusul de piele și buza se ridică, sutura nu este vizibilă. Durata operației este de 1,5 - 2 ore. Din această porțiune de piele de la nivelul buzei de sus se incizează porțiuni de țesut și țesutul adipos.

Farmecul operației este în suturile estetice, intradermale ori subdermale - nu se observă. În perioada postoperatorie este prezent un edem, care diminuează în câteva zile.

Pentru mai multe detalii apelează la numărul de telefon +373 79 432 776 sau programează-te la o consultație.

 

Articole similare: