Asistenţă pre și post operatorie în chirurgia plastică

Viața este imprevizibilă și ne putem confrunta cu tot felul de accidente și traumatisme. Leziunile suferite afectează atât forma și funcția unui organ sau membru, cât și calitatea vieții persoanei în cauză. Din fericire, un pacient într-o asemenea situație poate beneficia de servicii de chirurgie plastică, estetică și reparatorie de urgență pentru a-și restabili forma, funcția și aspectul estetic al organelor/membrelor afectate.

În ce cazuri e nevoie de asistența chirurgicală plastică?

Serviciile de asistență presupun intervenții chirurgicale în cazul arsurilor, electrocuţiilor, traumatismelor însoţite de distrugeri de părţi moi, tratamentul mâinilor traumatizate (leziuni tegumentare, scheletice, tendinoase, vasculo-nervoase), al tumorilor de suprafaţă, al malformaţiilor congenitale şi al unor suferinţe estetice. Aceasta presupune repararea diformităţilor, corectarea deficienţelor funcţionale şi modificarea aparenţelor inestetice.

Chirurgia plastică restaurează forma în scopul apropierii aspectului de cel normal.

Printre serviciile de operații estetice, plastice și reparatorii de urgență se numără: chirurgia reconstructivă a cicatricilor post traumatice și post arsuri, chirurgia reconstructivă a feței, chirurgia reconstructivă a mâinii, chirurgia reconstructivă a sânului după mastectomie, microchirurgie etc.  

Prof. Dr. Anatolie Taran - chirurgul plastician la care vă puteți adresa cu încredere

Cu un specialist calificat, puteți beneficia de cele mai moderne tehnici chirurgicale și cele mai performante tehnologii medicale recunoscute la nivel mondial. Traumatismele cauzează atât răni fizice, cât și disconfort psihologic.

Serviciile de asistenţă chirurgicală estetică, plastică şi reparatorie de urgenţă
vă vor reda încrederea în sine și vă vor îmbunătăți semnificativ calitatea vieții.

Misiunea specialiștilor, precum prof. Dr. Anatolie Taran, este de a efectua intervenții nedureroase, în armonie cu restul corpului și сu urme cât mai puţin vizibile.

Pentru mai multe detalii contactează-mă