Despre mine

Bine ați venit pe pagina Prof. Dr. Anatolie Taran!

Eu sunt chirurg plastician, categoria superioară, doctor habilitat în științe medicale, Profesor universitar. Chirurgia plastică și estetică este pasiunea mea și de aceea sunt într-un proces de formare continuă.

​CV – Anatolie Taran

Pentru mai multe detalii referitor la activitatea mea profesională, vă rog să consultați CV-ul atașat.

Aveți nevoie de ajutor?

Pentru a vorbi direct cu Prof. Dr. Anatolie Taran
sunați la tel: +373-79-43-27-76
De luni până sâmbăta
7:00 to 21:00.

cel mai bun doctor estetician Anatolie Taran

Chirurgie estetică, plastică şi reparatorie

Soluţii personalizate pentru întinerire, corectare şi perfecţionare a frumuseţii naturale, cu rezultate uimitoare. Datorită performanţelor chirurgiei plastice, estetice şi reconstructive, acum orice imperfecţiune a corpului poate fi corectată. Poţi obţine aspectul pe care ți-ai dorit mereu, te simţi mai bine în propria piele şi îți recapeți încrederea în sine.

Ceea ce distinge chirurgia estetică de alte intervenții chirurgicale este latura artistică. De aceea, TerraMed îți pune la dispoziţie doctori cu experienţă internaţonală, meticuloşi, perfecţionişti şi cu viziune. Atenţi la dorinţele şi  preocupările pacienţilor, folosim cele mai moderne tehnici şi echipamente,  pentru ca intervențiile să se producă fără durere, rezultatul fiind cel aşteptat, în armonie cu restul corpului, natural, сu urme cât mai puţin vizibile.

Echipa de chirurgi plasticieni din cadrul Spitalului TerraMed, cu stagii  îndelungate de pregătire în clinicile de profil din străinătate, folosește cele  mai performante tehnologii medicale recunoscute la nivel mondial.

Dotarea de excepţie a sălilor de operaţie (inclusiv sistemul de sterilizare a aerului), aparatura anestezică performantă şi ehnicile minim invazive de tratament  îți oferă înfăţişarea dorită în cel mai scurt timp posibil.

Câteva dintre diplomele și certificările Prof. Dr. Taran Anatolie – Chrirug plastician în Chișinău, R. Moldova.

diploma dr estetician Anatolie Taran
anatolie taran certificat metodologie augmentare mamara
Screen Shot 2020-03-12 at 7.37.53 PM (1)
crtf
0001
Screen Shot 2020-03-02 at 12.01.00 AM
anatolie taran certificat advanced aesthetic
Screen Shot 2020-03-01 at 11.59.33 PM
certificat medic plastician Anatolie Taran