Mărire sâni cu implanturi mamare. Rezultate operații de mamoplastie. (POZE înainte și după operații efectuate de Anatolie Taran)

marirea sanilor Chisinau Anatolie Taran

Implanturile mamare pot asigura sânii frumoși și perfecți, la orice vârstă. Chirurgia estetică în Chișinău este atât de dezvoltată, încât oferă rezultate cu adevărat uimitoare prin efectuarea operațiilor de corectare și mărire a sânilor cu implanturi mamare.

Dacă vorbim despre cel  mai bun chirurg plastician din Chișinău, rezultatele vorbesc de la sine. În imaginile de mai jos se observă foarte bine ce forme se pot obține după operațiile de implant cu silicoane.

marirea sanilor chisinau
implant mamar anatomic
augmentare mamara pret
implant mamar
operatie implant mamar
operatie la san
implanturi mamare
operatie silicoane

Augmentarea mamară este soluția pentru sâni fermi, simetrici, plini de volum și în armonie cu întregul corp. Totul depinde de dorința pacientei și de câțiva factori destul de importanți: 

  • În primul rând contează dimensiunea toracelui, deoarece implantul se alege strict în concordanță cu acesta. Lățimea implantului nu trebuie să depășească lățimea sânului natural; 
  • În al doilea rând - așteptările pacientei și aspectul sânilor după operație (există diverse implanturi mamare – mai apropiat de formele natural sau rotunde). 

Orice operație de mărire a sânilor este una personalizată și verdictul final îl dă medicul estetician, pentru a respecta caracteristicile anatomice ale organismului. 

Operația de implanturi cu silicoane avantajează foarte mult femeile cu sânii prea mici sau asimetrici; sâni care au pierdut din volum în urma nașterii sau alăptării, sau după o cură de slăbire.

Sânii sunt foarte importanți pentru orice femeie, iar dacă nu te simți bine în pielea ta și ai nevoie de o schimbare, apelează cu încredere la operația de mărire a sânilor cu implanturi mamare, pentru a-ți spori starea de bine și încrederea în sine.