Despre implanturi mamare. Frumusețe pe muchie de cuțit

reducție mamară

 
 
O operație estetică nu este un simplu moft, cum poate fi percepută de unii, ci o adevărată scăpare pentru femeile care și-au pierdut încrederea de sine. Cea mai frecventă intervenție estetică este augmentarea mamară, mai simplu - operația de mărire a sânilor.

De ce recurg femeile la operația de mărire a sânilor?

Unele femei care au sânii prea mici se simt complexate din această cauză și visează la un bust proeminent, pe care să-l etaleze purtând ținute care să le avantajeze. Implanturile mamare sunt soluția. Totodată, sânii mai mari îți pot echilibra silueta, dacă ai șolduri mari. Oricum, mărimea și forma sânilor urmează s-o discuți cu doctorul estetician.

Pregătirea preoperatorie

Ca în cazul oricărei operații, trebuie să urmezi instrucțiunile chirurgului tău.

  • Nu lua aspirina sau medicamente antiinflamatoare timp de 10 zile înainte de operaț Asta pentru că acest tip de leacuri cresc riscul de sângerare intraoperatorie.
  • Renunță la fumat cu 2 luni înainte de operație. Fumatul va avea efect negativ asupra procesului de vindecare.

Acestea sunt indicații general-valabile, dar există și recomandări individuale pe care le vei primi de la chirurgul estetician.

Operația estetică propriu-zisă

Implantarea silicoanelor are loc cu anestezie totală. După efectuarea inciziei, implantul este inserat într-un buzunar creat sub muşchiul pectoral sau direct sub țesutul mamar (în spatele glandei mamare). Operația se efectuează astfel încât incizia să fie cât mai puțin vizibilă.

Recuperarea după mărirea sânilor

După operație, trebuie să ai grijă de tine. Chiar și dacă îți vei alege cel mai bun chirurg plastic, dacă nu vei ține cont de niște reguli simple, poți avea de suferit. Minim o zi vei fi sub observația medicilor. Apoi:

  • Eviți să ridici greutăți șase săptămâni;
  • Nu faci efort fizic;
  • Porți bustiere speciale pentru a-ți susține sânii.

Ține cont de faptul că, în urma unei astfel de operații pot apărea unele efecte colaterale. Consultă-ți medicul pentru a face față acestor provocări.