Intervenția de corecție a feselor

În prezent, majoritatea timpului îl petrecem în mediul online. Nici nu e de mirare. Mai ales că aici avem libertatea să vedem, auzim, socializăm, informăm și prinde cele mai proaspete trend-uri. Pe ecran urmărim viața prietenilor noștri, vedetelor naționale și internaționale. Tot pe net este popularizată perfecțiunea. Începând cu păr, buze, sâni, picioare și fese. De aici și pornește tentația spre schimbări. O schimbare evidentă, extrem de solicitată în prezent, este corecția feselor. Unii deja au încercat procedura pe propria piele. Tu ai fi gata pentru o asemenea intervenție?

Corecția feselor – o faci pentru că e cool sau pentru a te simți bine în pielea ta?

Motivele pentru care oamenii apelează la intervenția de corecție a feselor sunt diverse. Unii sunt nemulțumiți de forma acestora, fie că sunt lăsate, au o formă de triunghi sau că sunt plate.

Din acest motiv este foarte greu să-și găsească îmbrăcămintea potrivită. Garderoba este completată doar de câteva piese vestimentare largi care acoperă cât mai bine fesele, iar de aici până la ura față de propriul corp e doar un pas.

În timp ce unii îmbracă haine largi pentru a nu fi văzuți de nimeni, alții încearcă să schimbe ceva și apelează la un chirurg plastician pentru a obține un aspect bombat a feselor.

Cum poți obține fese bine proporționate?

Sunt mai multe metode prin care fesele tale vor avea un aspect ridicat și o formă bine pronunțată.

Fiecare procedură se stabilește în mod individual. În funcție de solicitările tale, vei fi informat despre metoda care ți se potrivește.

În cazul primelor 2 proceduri se vor face corectări în anumite zone care necesită a fi mai bine pronunțate, cu un volum mai mare. Dacă îți dorești însă fese bombate exact ca a braziliencelor, atunci se va recurge la implant fesier.  

Ce rezultate obții de pe urma intervenției de corecție a feselor?

Da, nu e doar unul, sunt mai multe rezultate și toate extrem de benefice pentru tine. Iată doar câteva dintre ele:

  • Vei avea o formă plină și bine conturată a feselor
  • Vei căpăta mai multă încredere în sine
  • Vei putea merge liber la plajă sau bazin
  • Vei atrage priviri de admirație
  • Vei putea îmbrăca haine strânse pe corp care vor accentua formele tale de invidiat
  • Te vei simți liber în fața camerei de fotografiat sau filmat, fără să te întrebi dacă arăți bine sau nu
  • Ți se vor deschide mai multe uși, nu doar pentru că vei arăta demențial, dar și pentru că vei radia

Corecția feselor este o procedură minim invazivă.

Efectul de ridicare a feselor îl vei vedea chiar din momentul în care vei ieși din cabinetul de proceduri. Mai mult, fesele tale își vor păstra forma fermă și pronunțată ulterior. Imediat după intervenție trebuie să eviți pentru câteva săptămâni expunerea la soare. Atât durata intervenției, cât și perioada de recuperare este foarte scurtă.

Vrei o schimbare? Atunci te aștept chiar acum la o consultație.

Pentru mai multe detalii contactează-mă

Articole similare: