Injectarea varicelor. Cum scapi de varice rapid și eficient (VIDEO)

       

Cât de supărătoare pot fi varicele! Te pot împiedica să te afirmi, nu poți purta o haină mai deschisă, o fustă mai scurtă! Obosești enorm stând în picioare, ai o senzație de greutate permanentă… Ei bine, intervenția de înlăturare a varicelor nu este atât de dificilă. Important este să-ți alegi un chirurg estetician bun și împreună găsiți soluția pentru problema care te chinuie.

În ce constă intervenția de înlăturare a varicelor?

În primul rând trebuie să știi că tratamentul varicelor nu presupune o operație estetică propriu-zisă. Chirurgul plastician îți va injecta o substanță medicamentoasă direct în zona cu probleme. Această procedură poartă denumirea de scleroterapie ori așa-numita injectarea varicelor. Pe momentul procedurii, medicul chirurg va stopa circulația sangvină, iar după - îți va pune un pansament special pentru a împiedica răspândirea medicamentului introdus spre alte zone ale corpului.

Cum te pregătești de operația de înlăturare a varicelor?

Evident, chirurgul plastician este cel care te va ghida. Deși pare o intervenție simplă, trebuie să fii pregătită pentru ea. Medicul îți va cere rezultatele analizei de sânge și un examen ecografic al zonei cu probleme. Asta pentru a determina cum circulă sângele în perimetrul respectiv al corpului.

Când vezi rezultatul?

Rezultatul se vede imediat. Medicul estetician îți injectează substanța medicamentoasă, iar varicele dispar. În scurt timp după tratament, poți chiar să încalți pantofii cu toc. Medicul cu siguranță îți va recomanda, după operație, să mergi pe jos până la o oră și jumătate.