Află ce tip de lenjerie trebuie să porți după operații plastice

Lipoelastic Dermocosmetica

Lipoelastic - lenjerie de nouă generație special elaborată pentru perioada postoperatorie în special după intervențile chirurgicale plastice! Optime pentru accelerarea procesului de vindecare post-operatorie, articolele de compresie Lipoelastic sunt utilizate și în clinicile din Moldova. Grație croiului special și texturii distinctive, corsetele și sutienele cu efect comprimant reduc riscul de infectare se potrivesc uzului zilnic, spun specialiștii. Detalii: 060 849 333, 069 958 359022 835 896 www.dermocosmetica.md#lipoelastic #dermocosmetica

Publicată de Dermocosmetica pe Vineri, 11 mai 2018
          

Orice intervenție realizată în clinica estetică din Chișinău „Terramed” este supravegheată de un medic plastician, care îți va oferi indicații valoroase pentru îngrijirea postoperatorie. Indiferent de tipul intervenției, fie augmentarea mamară, mastopexie sau reconstrucția sânilor, sprijinul pentru zona operată este foarte important. În acest scop, lipoelasticul este un pansament compresiv excelent. Acesta este un tip de lenjerie modern, foarte confortabil, rezistent și discret care accelerează procesul de vindecare. Pansamentul compresiv elastic este potrivit pentru a micșora edemul, pentru a susține pieptul și a stimula drenajul limfatic, în egală măsură are efect de termoreglare. Stofa conține un component de argint care este un antiseptic puternic.

Purtarea bandajului compresiv elastic după intervențiile chirurgicale are următoarele beneficii:

  • Poate fi utilizat 3 luni, 24/24;
  • Previne cicatricile;
  • Accelerează procesul de vindecare a rănilor;
  • Previne infecția;
  • Oferă susținere și fermitate;
  • Reduce durerea;
  • Este ușor de îmbrăcat;
  • Îmbunătățește circulația sângelui în zona plăgilor postoperatorii;
  • Susține mușchii abdominali, slăbiți după intervenția chirurgicală.

După intervențiile chirurgicale de lipoabsorbție și liposucție abdominală aplicarea imediată este necesară. Stofa lenjeriei este elastică, comodă și menține o temperatură stabilă, neutralizând efectul neplăcut al transpirației. Corsetul special susține abdomenul și contribuie la micșorarea edemelor în cazul abdominoplastiei. Lenjeria compresiv elastică are un efect benefic asupra procesului de vindecare, datorită presiunii externe exercitate asupra zonei. Grație design-ului special și texturii distinctive, corsetele și sutienele speciale reduc riscul apariției infecției.

Bandajul compresiv poate fi utilizat și în cazul procedurilor de chirurgie estetică facială. Articolele lipoelastice sunt recomandate și în perioada postnatală pentru ca abdomenul să-și revină mult mai rapid la forma inițială, având rol de corecție și remodelare.