Augmentarea feselor prin lipofilling (mărirea feselor prin injectarea de grăsime proprie)

Marirea feselor prin injectarea de grăsime proprie
     

Remodelarea corporală este principala direcție din chirurgia plastică la moment. Printre ultimele metode pe larg implementate de către chirurgii esteticieni din toată lumea este procedura de lipofilling.

Deși este pe larg folosit și în rejuvenarea trăsăturilor faciale, mai frecvent este solicitată procedura de injectare de grăsime în fese. Scopul este îmbunătățirea proporțiilor corpului, prin prelevarea țesutului adipos de unde este în exces (coapse sau abdomen) și transferarea acestuia în zonele ce necesită un plus de volum.

Efectiv, se combină o liposucție cu injectarea de grăsime proprie în fese. Nu este nevoie de implanturi, nu se fac tăieturi ori suturi în plus, se lucrează cu maximă acuratețe, pentru a sculpta un posterior ferm, rotund și care sfidează legile gravitației. Un chirurg estetician cu experiență va ști cum să aleagă zonele de prelevare astfel, încât să obțină și o subțiere evidentă a taliei. De asemenea, frecvent se aplică strategia de supracorecție, adică se adaugă un volum considerabil, astfel ca rezultatul final să fie cel dorit (o parte din celulele transferate se pot absorbi de către organism, iar forma definitivă poate fi observată la o scurtă perioadă după intervenție). De obicei, rezultatul permanent se instalează la 3 luni de la lipofilling. Mărirea feselor nu este atât de complicată, dar experiența chirurgului și aparatele utilizate contează enorm, anume pentru că cele mai bune tehnologii și tehnica ideală de execuție sunt garanțiile rezultatului apropiat de scopul inițial.

Procedura de injectare de grăsime proprie în fese are câteva avantaje de bază:

  • nu este nevoie de un regim special (alimentație plus exerciții fizice specifice) pentru sculptarea feselor;
  • nu se aplică implanturi de silicon, deci se elimină complet posibilitatea alunecării lor din zona amplasării, complicațiile de genul infecții sau reacții alergice;
  • procedura trece practic fără cicatrici, recuperarea fiind rapidă și mult mai puțin dureroasă, comparativ cu alte metode de augmentare;
  • rezultatul este unul natural, pacienta decide împreună cu doctorul cât de evidentă să fie schimbarea (aici un rol important îl au și rezervele de țesut adipos și cât de mult permit ele prelevarea materialului pentru augmentare);

Este posibilă această intervenție la un chirurg plastician din Chișinău?

Desigur, Moldova nu rămâne în urma ultimelor tendințe în chirurgia estetică. Orice medic care se respectă, în special un practician cointeresat de creșterea sa profesională, va participa pe cât este posibil la conferințe internaționale, la cursuri de perfecționare, se va informa despre ultimele tehnologii în domeniu și le va aplica în clinica sa.

Deja și în Chișinău poate fi efectuat un lipofilling calitativ. Dacă îți dorești  o remodelare corporală fără scăderea rapidă în greutate, fără riscul de a pune imediat kilogramele înapoi, dacă există necesitatea stringentă de a micșora volumul unor zone, amplificându-l în altele (nu doar fese, dar și sâni ori chiar pe față), poți apela cu încredere la experiența chirurgului plastician Anatolie Taran. Un chirurg bine informat, o clinică cu reputația impecabilă și ultimele tehnologii (cum ar fi aparatul Body-jet Evo) permit realizarea intervenției în termeni rapizi, eficient și cu rezultate impresionante. Condițiile bune de lucru permit efectuarea operațiilor plastice cu efect maximal și cu minimă invazivitate. Dacă te-ai decis că vrei să încerci, este necesară o consultație detaliată, pe care o poți obține cu ușurință apelând +37379432776 sau +373 (22) 202373.